Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een uitnodiging voor iedereen! Het college van burgemeester en wethouders nodigt je graag uit op vrijdag 22 december tussen 14.30 en 16.00 uur op het Raadhuisplein. Dan kijken we samen vooruit en proosten we op gezellige feestdagen en een mooi 2024.

Dit doen we op een feestelijke manier met oliebollen, koffie, thee, glühwein en warme chocolademelk. Je bent van harte welkom! Rond 15.00 uur houdt burgemeester Marina Starmans-Gelijns een korte toespraak.

Dit is de eerste keer dat de burgemeester en de wethouders samen met de gemeentesecretaris zo hun eindejaarswensen overbrengen. Het college hoopt op deze manier zo veel mogelijk inwoners te ontmoeten. Er wordt geen nieuwjaarsreceptie gehouden in de eerste week van januari. Wij hopen je op 22 december te mogen begroeten en samen te proosten op het nieuwe jaar. Wij wensen je fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *