Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op dinsdagmiddag 10 oktober 2023 vond er een boeiende lezing plaats in de bioscoop van Etten-Leur. De bekende eindredacteur en columnist Japke-d Bouma, werkzaam bij NRC Handelsblad, gaf een inspirerende presentatie over het belang van Heldere Taal.

Met haar humoristische en duidelijke aanpak wist Bouma het publiek te betrekken en te enthousiasmeren. Ze benadrukte hoe we jeukwoorden kunnen vermijden om op een heldere en begrijpelijke manier met bewoners te communiceren. Dit is iets wat zeker aansluit bij de visie van Leefbaar Etten-Leur.

De lezing van Japke-d Bouma was niet alleen leerzaam, maar ook vermakelijk. Haar enthousiasme en expertise maakten deze middag tot een waar succes. Het publiek ging naar huis met handige tips en tricks om helderder te communiceren.

Al met al was het een interessante lezing die ons allen bewust heeft gemaakt van het belang van Heldere Taal in onze dagelijkse communicatie.

Namens Leefbaar Etten-Leur, Cynthia van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *