Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op dinsdagavond 10 oktober 2023 had ik het genoegen om een taalles van Digi-taalhuis bij te wonen, op uitnodiging van vrijwilliger May Rijnen. Ik werd warm ontvangen door de enthousiaste deelnemers, die vol trots vertelden over wat ze al geleerd hadden en wat deze lessen voor hen betekenen.

Tijdens de les kreeg ik de kans om mee te doen en ik moet zeggen: wat een geweldig werk wordt hier verricht! De sfeer was ontspannen en gezellig, maar tegelijkertijd werd er serieus gewerkt aan het verbeteren van de taalvaardigheden.

Het is inspirerend om te zien hoe vrijwilligers zoals May zich inzetten om anderen te helpen groeien en ontwikkelen. Taalvaardigheid is immers essentieel voor zelfvertrouwen en participatie in onze samenleving.
Kortom, keep up the good work! Jullie maken echt het verschil!

Namens Leefbaar Etten-Leur, Cynthia van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *