Geen widgets gevonden in de zijbalk

Mijn naam is Imca Smit en ik ben geboren in het mooie dorpje Schoonoord gelegen in het prachtige Drenthe. Omgeven door de legende van Ellert en Brammert, de reuzen die destijds het Ellertsveld onveilig hebben gemaakt.
In mijn leven heb ik diverse ervaringen mogen opdoen waaronder dierenartsassistente.
Een aantal jaren later ben ik voor mezelf begonnen. Ik opende mijn eigen hengelsport en dierenspeciaalzaak. Tevens was ik penningmeester bij de ondernemersvereniging. Vele mooie evenementen hebben we kunnen organiseren zoals de feestweek tijdens het 150-jarige bestaan van het schone dorp Schoonoord.
Sinds 2007 zijn mijn zoon en ik naar Brabant verhuisd waar we ons helemaal thuis voelen.
Werkervaring heb ik opgedaan bij dementerende ouderen en als vrijwilligster bij het Hospice. Tevens ben ik jarenlang overblijfmoeder geweest bij kinderen op de basisschool.
Op dit moment ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in de zorg.
Sinds 3 juli 2023 ben ik be√ędigd als burgerlid bij Leefbaar Etten-Leur waar ik heel trots op ben. Vanuit mijn hart zet ik mij in om te mogen bijdragen aan het welzijn en woongenot van alle inwoners van Etten-Leur.
Samen met het team van Leefbaar Etten-Leur staan wij voor laagdrempeligheid, transparantie en communicatie met onze inwoners. Zo kunnen we ons mooie Etten-Leur samen nog een stukje mooier kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *