Contact

Contactgegevens
0655743126
leefbaarettenleur@hotmail.com

Mijn naam is Cynthia van Leeuwen en ik ben geboren in het pittoreske Stavenisse (Zeeland) in 1975. Na een aantal omzwervingen ben ik in 2006 verhuisd naar Etten-Leur voor de liefde. Inmiddels ben ik al lange tijd getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van twee geweldige zoons.

Overdag werk ik als pedagogisch medewerkster bij Kinderdagverblijf Boeffies&(B)engeltjes, waar ik elke dag met veel plezier zorg draag voor de kinderen en ze voorbereid op hun avontuur op de basisschool. Voordat ik daar begon, heb ik ruim twintig jaar als ondernemer in de kinderopvang gewerkt. Deze achtergrond heeft mij geïnspireerd om mijn ervaring, passie en toewijding te gebruiken voor positieve veranderingen.

Sinds 3 juli 2023 vervul ik met trots en enthousiasme de rol van burgerraadslid voor Leefbaar Etten-Leur. Mijn liefde voor deze prachtige gemeente heeft mij gedreven om mijn steentje bij te dragen aan het nog mooier en leefbaarder maken van Etten-Leur.

Mijn doel is om samen met het team van Leefbaar Etten-Leur, mede-inwoners, lokale organisaties en onze gemeentelijke leiders de levenskwaliteit voor alle Etten-Leurrenaren te verbeteren.

Ik heb ervoor gekozen om actief te zijn voor Leefbaar Etten-Leur om verschillende redenen:

  1. Uiteraard schaar ik me achter de standpunten. We zetten ons in voor een gemeente waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waarin we samen bouwen aan een gezonde gemeenschap. Zie de volledige lijst met standpunten. https://www.leefbaarettenleur.nl/wp-content/uploads/2022/03/Partijprogramma-Leefbaar-Etten-Leur-2022-2026.pdf
  2. Het team communiceert in duidelijke en begrijpelijke taal, waardoor de drempel om met ons in contact te komen laag is. We zijn altijd bereid om naar de inwoners te luisteren. 

De fractieleden van Leefbaar Etten-Leur streven ernaar om er te zijn voor alle inwoners. Samen kunnen we werken aan een nog bruisender en florerender Etten-Leur, zodat we allemaal nog trotser kunnen zijn op onze gemeente. Via deze website kun je een van ons mailen of bellen (Contact – Leefbaar Etten-Leur (leefbaarettenleur.nl))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *