Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het blijft een vraagstuk waar je het bijna nooit goed kan doen, altijd wel iemand het slachtoffer of benadeelde. Dat heeft alles te maken met het belachelijke asielbeleid wat er in dit land gaande is.

Deze asielindustrie zorgt voor ontwrichting van de samenleving en vraagt om actiebereidheid van gemeenten om hun inwoners te beschermen waar mogelijk.

Terug naar het voorstel wat voor ligt, dat kan wat Leefbaar Etten-Leur regelrecht de prullenbak in. Veel te abstract en een vrijbrief om maar aan de gang te gaan bv door het COA.

Ik citeer

“Het COA zoekt locaties voor minimaal 300 personen, dat kan functioneren als zelfstandige ROL. Daarnaast zoeken zij locaties voor 100 tot 250 personen, in de nabijheid van een zelfstandige ROL. “Dat betekent dus voor een ROL de mogelijkheid met sublocatie tot huisvesting van minimaal 400 tot 650 asielzoekers.

Onaanvaardbaar wat Leefbaar Etten-Leur betreft. Stoppen met deze waanzin en terug naar concrete afspraken. We vergeten nog een grote groep vreemdelingen,de arbeidsmigranten beste lui het houdt wel een keer op.

Wat wil Leefbaar dan wel ?

Nou in ieder geval tijd kopen, ten aanzien van 1 januari 2025 als stip op de horizon. Dan  is er ook tijd om de gevolgen van de verkiezingen en de verandering van het politieke klimaat af te wachten voorzitter.

Wat we zeker  niet willen zijn de veilige landers en de minderjarige asielzoekers want die ervaringen waren zeker niet positief te noemen. 

Een tijdelijke voorziening waardoor mensen niet instromen in onze woningvoorraad is een denkbare optie maar wel voor de korte termijn met een duidelijke einddatum gekoppeld aan behapbare aantallen maar nogmaals voorzitter wat Leefbaar betreft is een hernieuwde overweging nodig vanuit zowel Den Haag als ook de Provincie. De eerste stap hoeft dus nu niet door ons gezet te worden.

Wij hebben geen angst voor een mogelijke spreidingswet want die zal zorgen voor een politieke zelfmoord voor zover daar al geen sprake van is.

Louis Roks 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *