Geen widgets gevonden in de zijbalk

14 maart 2023 

Fietsenkeuring Munnikenheide College

Op 14 maart werd weer de jaarlijkse fietsenkeuring gehouden op het Munnikenheide College dit in samenwerking met de plaatselijke werkgroep Veilig Verkeer Nederland. 

Van alle basisscholen komen de groepen 7 naar het Munnikenheide college om hun fietsen te laten keuren. Met een goed gekeurde fiets  mag je in mei meedoen aan het praktische verkeersexamen. Door de inzet van de leerlingen en leraren van het Munnikenheide verloopt de keuring als gesmeerd. De leerlingen van groep 7 komen binnen en alsof het een lopende band is gaan ze door het werklokaal wat voor deze keuring speciaal is ingericht. Onder het toe ziend oog van de vrijwilligers van VVN en de leerkracht verloopt de keuring soepel en de fietsen worden onderzocht op mankementen.

Namens de werkgroep Jeugd en Politiek heb ik samen met een medewerking van de griffie een kijkje genomen en tevens onze waardering uit gesproken dat het Munnikenheide College en VVN dit als vele jaren doen. De leerlingen krijgen een bioscoopbon als dank voor hun inzet. Mooi was het om dit te mogen zien en dat er op deze manier gewerkt wordt aan de veiligheid van onze leerlingen in het verkeer. 

Namen de werkgroep Jeugd en Politiek 

Clasien de Regt 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *