Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wat houd ons bezig…….

Maandagavond een nieuw apparaat gekregen omdat we papierloos vergaderen en de IPad onterecht ingeleverd. Dus we zijn weer digitaal bereikbaar en kunnen stukken lezen en zien hoe onze agenda er de komende tijd er uit ziet. Dinsdag en woensdagavond druk geweest met afscheid nemen van de oude raad en een begin gemaakt met de nieuwe raad. Daarbij kregen we ook een mooie bos bloemen van een plaatselijke ondernemer. Zo hoort dat ook te zijn. Steun lokaal en koop lokaal.

Of het voor sommige collega’s een waardig afscheid was ,na 22 jaar, betwijfelen we.

Donderdagavond een overleg over het toekomstige raadsprogramma en met daarin de thema’s voor de komende 4 jaar die zeer zeker veel aandacht en goed beleid nodig hebben. We hebben effectief vergaderd, ja dat kunnen wij zelfs. Het was wel zeer koud in de van Goghkerk en menigeen hadden hun jas aan dat was ook een reden om echt op hoofdlijnen te reageren. Er was een thema Vitaal en Veerkrachtig Etten-Leur wat wij hebben kunnen wijzigen in Sociaal Etten-Leur. De reden, inwoners die niet vitaal zijn of veerkrachtig zullen zich niet in dat thema kunnen vinden.

Al met al was het een drukke week waarin we het gevoel hebben dat we al best goede stappen hebben gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *