Contact

Contactgegevens
0655743126
leefbaarettenleur@hotmail.com

Over ons

Fractie

Clasien de Regt

Ik ben Clasien de Regt en raadslid in de gemeente Etten-Leur. Ik ben geboren op 5 juli 1963 te Prinsenbeek, maar vanaf me derde jaar al woonachtig in Etten-Leur. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we 4 kinderen. Mijn ambitie om volksvertegenwoordiger te zijn is nog steeds hetzelfde, samen met Louis Roks vormen we de fractie van Leefbaar Etten-Leur. Samen zetten we ons in voor onze inwoners.  Ik help graag andere personen, soms heel simpel door contacten te leggen, soms door vragen te stellen bij de ambtenaren. 1 persoon is voor mijn net zo belangrijk als een miljoenen begroting. Voorstellen tijdens de vergaderingen van de raad beoordeel ik op het feit. Is dit goed voor onze inwoners? Na aanleiding van voorstellen stel ik ook kritische vragen. Is een voorstel goed, dan zal ik instemmen. Is een voorstel niet helemaal in orde dan probeer ik de andere fracties en college zover te krijgen dat er aanpassingen plaats gaan vinden. Heeft een andere fractie een goed idee, dan ondersteun ik dat. Het resultaat telt. In de gemeenteraad moet je het toch samen doen. Of zoals het spreekwoord zegt, het maakt niet uit welke kleur de kat heeft, als die maar muizen vangt.

Louis Roks

Ik ben Louis Roks 61 jaar gehuwd met Anja en drie kinderen en drie kleinkinderen en vier bonus klein kinderen. In mijn dagelijkse leven werk ik bij NS als team manager van Hoofdconducteurs. In dit werk kom in in aanraking met heel veel zaken die de maatschappij raken. Van verwarde personen tot migranten ,mensen die suïcide neigingen hebben en ook slachtoffers van het systeem van deze maatschappij. Ik ben politiek geïnteresseerd geraakt door de inspirerende manier van denken en spreken van Pim Fortuin. Zoeken naar oplossingen waar de maatschappij beter van wordt. Ik ben in 2002 begonnen in Etten-Leur als raadslid en ben dat nog steeds met veel energie om onrechtvaardige zaken aan te pakken. Ik ben van 2015 tot 2019 lid geweest van de Provinciale Staten van Noord Brabant. Ik ben blij met de samenwerking met Clasien waarmee ik heb afgesproken deze periode samen te strijden voor de belangen van alle inwoners van Etten-Leur. Mooie van deze samenwerking is dat we elkaar mooi aanvullen in onze politieke strijd tegen de heersende macht. Natuurlijk altijd op zoek naar nieuw politiek talent voor de nieuwe periode 2022 tot 2026 waar Clasien en ik uiteraard ook u weer van dienst willen zijn. Mocht u interesse hebben laat het weten en we gaan u zeker meenemen in wat er bij komt kijken in de uitvoering van deze mooie taak. Laten we samen werken om steeds weer te streven naar een Beter Etten-Leur wat het wel samen wil doen.

Imca Smit

Mijn naam is Imca Smit en ik ben geboren in het mooie dorpje Schoonoord gelegen in het prachtige Drenthe. Omgeven door de legende van Ellert en Brammert, de reuzen die destijds het Ellertsveld onveilig hebben gemaakt.
In mijn leven heb ik diverse ervaringen mogen opdoen waaronder dierenartsassistente.
Een aantal jaren later ben ik voor mezelf begonnen. Ik opende mijn eigen hengelsport en dierenspeciaalzaak. Tevens was ik penningmeester bij de ondernemersvereniging. Vele mooie evenementen hebben we kunnen organiseren zoals de feestweek tijdens het 150-jarige bestaan van het schone dorp Schoonoord.
Sinds 2007 zijn mijn zoon en ik naar Brabant verhuisd waar we ons helemaal thuis voelen.
Werkervaring heb ik opgedaan bij dementerende ouderen en als vrijwilligster bij het Hospice. Tevens ben ik jarenlang overblijfmoeder geweest bij kinderen op de basisschool.
Op dit moment ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in de zorg.
Sinds 3 juli 2023 ben ik beëdigd als burgerlid bij Leefbaar Etten-Leur waar ik heel trots op ben. Vanuit mijn hart zet ik mij in om te mogen bijdragen aan het welzijn en woongenot van alle inwoners van Etten-Leur.
Samen met het team van Leefbaar Etten-Leur staan wij voor laagdrempeligheid, transparantie en communicatie met onze inwoners. Zo kunnen we ons mooie Etten-Leur samen nog een stukje mooier kleuren.

Cynthia van Leeuwen

Mijn naam is Cynthia van Leeuwen en ik ben geboren in het pittoreske Stavenisse (Zeeland) in 1975. Na een aantal omzwervingen ben ik in 2006 verhuisd naar Etten-Leur voor de liefde. Inmiddels ben ik al lange tijd getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van twee geweldige zoons.

Overdag werk ik als pedagogisch medewerkster bij Kinderdagverblijf Boeffies&(B)engeltjes, waar ik elke dag met veel plezier zorg draag voor de kinderen en ze voorbereid op hun avontuur op de basisschool. Voordat ik daar begon, heb ik ruim twintig jaar als ondernemer in de kinderopvang gewerkt. Deze achtergrond heeft mij geïnspireerd om mijn ervaring, passie en toewijding te gebruiken voor positieve veranderingen.

Sinds 3 juli 2023 vervul ik met trots en enthousiasme de rol van burgerraadslid voor Leefbaar Etten-Leur. Mijn liefde voor deze prachtige gemeente heeft mij gedreven om mijn steentje bij te dragen aan het nog mooier en leefbaarder maken van Etten-Leur.

Mijn doel is om samen met het team van Leefbaar Etten-Leur, mede-inwoners, lokale organisaties en onze gemeentelijke leiders de levenskwaliteit voor alle Etten-Leurrenaren te verbeteren.

Ik heb ervoor gekozen om actief te zijn voor Leefbaar Etten-Leur om verschillende redenen:

 

1. Uiteraard schaar ik me achter de standpunten. We zetten ons in voor een gemeente waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waarin we samen bouwen aan een gezonde gemeenschap. Zie de volledige lijst met standpunten. https://www.leefbaarettenleur.nl/wp-content/uploads/2022/03/Partijprogramma-Leefbaar-Etten-Leur-2022-2026.pdf


2. Het team communiceert in duidelijke en begrijpelijke taal, waardoor de drempel om met ons in contact te komen laag is. We zijn altijd bereid om naar de inwoners te luisteren. 


3. De fractieleden van Leefbaar Etten-Leur streven ernaar om er te zijn voor alle inwoners. Samen kunnen we werken aan een nog bruisender en florerender Etten-Leur, zodat we allemaal nog trotser kunnen zijn op onze gemeente. Via deze website kun je een van ons mailen of bellen (Contact – Leefbaar Etten-Leur (leefbaarettenleur.nl))